ÜRÜN ARA

Küçükçekmece Seçimini Yaptı! Kokoreççi Tekin Usta.

10-10-2023 14:05
Küçükçekmece Seçimini Yaptı! Kokoreççi Tekin Usta.
Küçükçekmece Yerel seçim heyecanını şehrin nabzının attığı bölge olan Sefaköy, Yeşilova, Halkalı ve Florya semtlerinde yaşarken, Küçükçekmece  2019 Seçim sonuçlarını Kokoreççi Midyeci, Dürümcü Tekin Usta Lezzetleri ile takip ediyor.  

Tekin Usta'nın Bu Lezzetleri Küçükçekmeceyi Aştı!

Kokoreççi ve Midyeci Tekin Usta, Küçükçekmece, Florya Yeşilova bölgesindeki popülerliliğini lezzetiyle geliştiriyor. Tekin Usta’ya göre bir yemeğin popüler olması lezzetli olması anlamına gelmiyor.

- Biz popülerlikten çok lezzetli ve hijyenik yemek üretmeyi ve bu şekilde müşterilerimize ulaştırıyoruz. Bu konuda her zaman kendimizi yenileyerek, hedeflerimizi büyütmeye devam ediyoruz.” diyerek popülerliliğini yatırımlarla desteklediğini anlatıyor.

İstanbul’un her yerinden lezzetlerini tatmaya gelenlere de gecenin geç saatlerine kadar hizmet veren Tekin Usta bir başka müjdeyi de misafirleriyle paylaşıyor.

- Sabah 04.00’e kadar hizmet veriyoruz ama müşterilerimizin isteği ve ihtiyacı ile bu hizmeti 24 saate çıkarabilmemiz mümkün. Sabah 04.00’ten sonra gelen bir müşterimizi geri çevirmemek adına bu hizmeti kesintisiz devam ettirmeyi düşünüyoruz.” diyerek bu seçkin lezzetleri günün her saati müdavimleriyle buluşturacak olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Kokoreç ve Midyeci Tekin Usta’nın menüsünde Adana Kebap’tan Tavuk Döner’e, Hatay Usulü Dürüm’den Künefe’ye kadar pek çok çeşit lezzeti bulabilmeniz mümkün. Küçükçekmece Kokoreççisi, Florya Kokoreççisi, Halkalı Kokoreççisi, Yeşilköy Kokoreççisi ve Yeşilyurt Kokoreççisi olarak hizmet ağını her geçen gün genişleten Kokoreççi ve Midyeci Tekin Usta’da sizleri de ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Röportaj videosuna  https://www.youtube.com/watch?v=j2-MQ0r1SVM adresinden ulaşabilirsiniz. 

Acıktığın Anda Lezzet 7/24 Yanında!

Yeşilova Mahallesi. Reyhan Caddesi. No:84/A Küçükçekmece / İstanbul

Tel: (0212) 580 01 44

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.