ÜRÜN ARA

Küçükçekmece Yemek Dendiğinde Tekin Usta

09-10-2023 19:04
Küçükçekmece Yemek Dendiğinde Tekin Usta
Küçükçekmece Yemek Dendiğinde: Meşhur Kokoreççi Tekin Usta

Türk mutfağı kebaplar, köfteler, ızgaralar düşünüldüğünde oldukça zengin. Bu zenginliği daha da geliştiren etmenler şeflerin ve ustaların maharetli eller. Bu ustalardan biri olan Tekin Usta, yaptığı tariflerle Küçükçekmece yemek siparişi verenlerin favorisi. En çok satılanlar listemizin ilk ürünleri olan ve ismimizi de aldığımız Kokoreçlermiz en çok satılan ürünlerimizin başında geliyor. Kokoreç son yıllarda sağlık konusunda oldukça popüler durumda. İçerdiği doğal probiyotikler sayesinde bağırsak sağlığınıza da yardımcı olur. Bağırsakların ikinci beyin olduğu artık kanıtlandı ve eğer sağlıklı bir bağırsak floranız varsa güçlü bir bağışıklık sisteminiz var demektir. Meşhur kokoreççi Tekin Ustamız, 1999 yılından bu yana büyük bir aşkla hazırladığı kokoreçleri yeni trendlere göre yenilemeye devam ediyor. Günümüzde en popüler olan uzay ve halka kokoreç çeşitlerimizi yine menümüzden bulabilirsiniz. Halka kokoreçle, kokoreçin o doyamadığımız tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Yarım, çeyrek ve tam ekmeğe hazırladığımız kokoreçlerimiz, özel baharatlarla karıştırılmakta. Kampanyalı menülerimizden olan 3 çeyrek kokoreç hem cebinizi hem de lezzeti ile damağınıza hitap ediyor.

Kokoreç dendiğinde akla ilk gelen deniz ürünü midye dolma. Kokoreç ile mükemmel bir uyum yakalayan midye dolmalarımız özenle seçilmektedir. Menümüzden midye dolma adetinizi seçip, sipariş verebilirsiniz. 

Hızlı Sipariş, Soğumadan Gelen Lezzet

Hızlı siparişin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu noktadan yola çıkan Tekin Usta, pek çok servis elemanı ile çalışmakta. Böylece Küçükçekmece yemek siparişi söz konusu olduğunda kusursuz bir sipariş hizmeti veriyoruz. Hızlı paket servis ağımızın yanında yaygın olarak kullanılan ödeme yöntemlerini kullanıyoruz. Verdiğiniz siparişleri ister nakit isterse kredi kartınızla ödeyebilirsiniz. Sodexo ve Ticket yemek fişleri de restoranımızda geçerlidir.

Yılların getirdiği deneyim ve yemek sevgisi ile Küçükçekmece yemek siparişi verenlerin en sevdiği restoranlardan biri olan meşhur kokoreççi Tekin Usta, büyük bir istekle vereceğiniz dürüm, döner, kebap ve kokoreç siparişlerinizi bekliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.